skabelsen

Hvem har kapitel 3?

In Blog, Hjælp mig on 8 november 2008 at 16:48

hvidtoje-7x4

Om 15 minutter lukker biblioteket for lørdagen, jeg har fået skrevet 4 sider som udgør Kapitel 2 og vil blive lagt op, når jeg har fået læst lidt korrektur på den, indtil da er her en opfordring:

 

Mangler kapitel 3!

Det særlige ved kapitel 3, er at det skal være sukkersødt, overrumplende og med stor livsglæde for hvor hovedperson. Han forelsker sig sådan rigtigt. Spørgsmålet er om jeg kan skrive det kapitel lige nu, siddende i dette bur med et lukkende bibliotek omkring mig og med et træt hoved. Faktisk lidt tvær i det også. Hvilket jo har været den perfekte ramme for den måde Jeget har opført sig på indtil nu?

 

Derfor, Hvor skal det ske, hvordan skal de ske? Nogen der har en idé eller en ægte forelskeshistorie de vil ud med? Send som comment, eller mail til skabelsen@gmail.com

 

[Tanken med dette kapitel er – Vor (anti)helt bliver et par uger senere overrumplet af en ægte forelskelse i en islandsk pige og opfører sig både godhjertet og ordentligt i et par dages samværd, der dog kun fylder et enkelt kapitel. Hun inviterer ham så til Island.]

Reklamer
  1. Det skal ske på Østerbro. På cykel. Pigen skal holde for rødt ved krydset lige efter Østerport Station. En fyr kommer cyklende og holder også for rødt. Fyren kigger intenst på pigen, pigen lægger mærke til det og kigger kort på ham. Der bliver grønt og de cykler begge videre. Fyren kommer op på siden af pigen, og da de når til den Amerikanske ambassade, spørger han om hun ved hvorfor der er levende lys. Pigen svarer nej og fyren siger så at det må være fordi det er d.11 september. De følges videre ned af Østerbrogade og sludrer om lidt af hvert. Fyren spørger pigen om hun har lyst til at drikke en kop kaffe en dag, og det vil pigen gerne. Strax efter foreslår fyren at de går på cafe med det samme, og det indvilliger pigen i. De tilbringer ca. en halv time sammen og følges videre derfra. Da de når til fyrens opgang, spørger han om pigens nr. Han får det og hun får også hans. De mødes den følgende fredag og siden da har de været kærester.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: