skabelsen

Hvad skal titlen være?

In Blog on 13 november 2008 at 15:11

Så er 8. kapitel lagt op

I andledning af, at der kun er lidt over et døgn til jeg bliver lukket ud, tænkte jeg at jeg ville efterlyse en titel. Har nogen en god titel til bogen? Bruger jeg et indkommet forslag, så er der selvfølgelig et signeret eksemplar af bogen, når den ligger færdig.

hovedpine7x4

Tilstanden herinde er ikke så god. Mine øjne er ved at slå mig ihjel. De værker og giver små stød af hovedpine. Kroppen er også vissen. Men det slår mig naturligvis ikke ud. Jeg kæmper til det sidste og lur mig om ikke vi nok skal runde det 10. kapitel som jeg satte ud for at nå fra starten. At der så er sket det at kreativiteten er løbet af med mig, så jeg har skrevet nye kapitler er jo et positivt onde.

 

Kig forbi imorgen kl. 16, hvor jeg lukkes ud og snakker lidt om burlivet samt læser et hidtil ikke udgivet kapitel op. Bagefter står den nok på en øl lokalt:) 

Reklamer
 1. Hvad vil du så gøre?

 2. som titel, altså

 3. Hej Frank. Nu har jeg læst små typer længe nok, til også at få ondt i øjene, måske er det det skabelsen gør ved folk! Kan den hede “ONDT I ØJENE” eller måske nærnere “små typer med ondt i øjene”?? Den er herligt godt dækket til med personer, tanker og situationer fra livets overdrev som vi kender det!! Det var kun øjene der tvang mig til at stå af midt i kapitel 4 og sjatlæse resten! glæder mig til at få den på tryk. gode øjne herfra til resten af skabelsen!
  Niels

 4. Hej Niels. Det beklager jeg naturligtvis meget. Den fysiske på biblioteket har jeg på opfordring lavet større typer på, men jeg er en wordpress novice så ved ikke lige hvor man laver typerne større, kopier evt. kapitlerne over i word og lave dem større. God læsning kapitel 9 tikker ind imorgen tidlig og så når vi nok også kapitel 10:)

 5. Venusdrengen/Da Venus Var Dreng.

 6. Venusdrengen – ikke dårligt..der er noget der…selv om jeg kommer til at tænke på Anthony and the Johnsons-forsangeren mere end Mikkel:)

 7. Det er da ikke den værste association at få. 🙂
  Men det kunne vel siges at være en bemærkelsesværdig pendant til hans ikke just Venus-agtige væremåde. Og dog kan man sige, at den, der kender det ypperligste indenfor skønhed også nødvendigvis også må være dus med den mest ekstreme grimhed. Derudover:
  “His wicked sense of humour – suggests exciting sex.” 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: